Fiziksel Engelliler Derneğinin, Engelliler İstihdamına yönelik, hazırlanmış olduğu ve İŞKUR’la beraber başlattığı Bilgisayarlı Muhasebe kursuna, İŞKUR İl Müdürü Okan Şentürk hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kurs hakkında bilgi veren İsmail Şentürk şunları söyledi: ‘’Hafta içi 5 gün, günde 8 saat kurs verdiğimiz engellilere dernek olarak yemek ve servis desteği vermekteyiz. Ayrıca İŞKUR, kursa gelen engellilerin hesaplarına günlük 65 TL üzerinden aylık yatırmaktadır. 6,5 ay sonra bitecek olan kursumuz sonunda
Sertifikaları verilecek olup, İstihdam edilmelerine çalışılacaktır.’’ diyerek, kursun açılmasındaki özverili katkılarından dolayı; İŞKUR İl Müdürü Okan Şentürk’ e ve Tekerlekli Sandalyeli Engellilerin kursa transferlerini sağlayan Kdz. Ereğli Belediyesi’ne teşekkür etti.